Novoletna čestitka 2018

Leto se poslavlja in z njim tudi letošnja sezona. Božiček to vidi in nam želi, da ta čas pospremimo z vsem najboljšim:

Življenje je potovanje, za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsakdo potuje po svoje, in si sproti riše svoj zemljevid. Poti se nam križajo in vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po poteh življenja.

Naj bo novo leto pot dobre volje, ljubezni in zdravja s polno skupnih dobrih križanj in druženj. Vsem klubskim kolegom in ostalim offraderskim navdušencem, želim veliko prašnih in blatnih užitkov ter sreče v letu 2018.

Franko Špacapan, predsednik 4x4 Lijak

V zahvalo dobremu delu v 2017 letu smo članom, prijateljem in pokroviteljem 4x4 Lijak smo pripravili stenski koledar z motivi offroada. Koledar prevzamete na sedežu kluba (Joško)

 

Off Road Lijak 2017

Društvo 4x4 Lijak sporoča, da v soboto 6. in nedeljo 7. maja 2017  off road tekmovanje v glinokopu Vogrsko na Okroglici odpade, zaradi slabe vremenske napovedi. Nov termin tekmovanja bomo objavili naknadno. 

 

HVALA ZA RAZUMEVANJE!

 

Podelitev nagrad za DP 2016

Društvo A.R.O. v sodelovanju z ORZS prireja zaključno prireditev na kateri bodo podeljena priznanja najboljšim v državnem prvenstvu off road-a v sezoni 2016. Podelitev bo potekala v soboto 18.02.2017 ob 18:00 uri v gostišču “GAJ” v Odrancih (Gostišče  na bencinskem servisu PETROL v Odrancih) . 

 Več o prireditvi ...

Društvo bo za člane organiziralo skupinski prevoz in večerjo na prireditvi v Prekmurju. Prijave zbira Sandi Tribušon do sobote 28.1.2017. Na podelitev se odide v soboto 18.2.2017 ob 9h, v Moravcih gremo na kosilo, ogledamo si kakšno znamenitost in gremo na podelitev v Odrance. Prespimo v Moravcih, pojemo zajterk, pogledamo še za kakšno štorkljo in pridemo v nedeljo 19.2.2017 zvečer domov. Vaš prispevek za Prekmurski vikend znaša 30 eur/osebo.

Ob tej priliki bi rad pohvalil delo naših članov v minuli sezoni.  Naše delo v letu 2016 je obsegalo pripravo tekmovalcev in vozil za tekmovanja in udeleževanje na tekmovanjih v državnem in ostalem prvenstvu v offroadu, sodelovanje na srečanjih in pomoč pri organizaciji krajevnega praznika in praznika polente v Ozeljanu. Organizirali in izpeljali smo mednarodno tekmovanja v offroadu in organizirali prireditev ob podelitvi pokalov in nagrad za državno prevenstvo 2015 v grajski dvorani Ozeljan. V sodelovanju z AMD Nova Gorica smo izvajali redarstvo na 5. Rellyu Nova Gorica. Za konec sezone smo marljivo delo naših članov nagradili s podelitvijo felp in stenskim offroaderskim koledarjem.

Z veseljem se lahko ozremo nazaj in vidimo še eno uspešno sezono, tako po organizacijski plati kot tudi s strani rezultatov naših članov na tekmovanjih za državno prvenstvo. Udeležili smo se vseh tekmovanj, ki štejejo za točkovanje državnega prvenstva po Sloveniji (Radovljica, Dobrovnik, Vogrsko, Renče, Dobrovnik). Naši člani so v točkovanju za DP 2016 zasedli naslednje rezultate: V najmočnejši kategoriji "Spretnostna A" so naši člani zasedli: 2. mesto Dean Merčun, 3. Bojan Špacapan in 5. Žan Špacapan, v "Spretnostna C" pa 3. mesto Franko Špacapan. Odličen uspeh, 1. mesto v "Hardu" sta ponovno dosegla David Ratej - Rok Kravos. Klubsko smo drugi v "Spretnostni" ter "Hardu".

Seveda si želimo takšnih rezultatov še naprej ...

Iskrene čestitke!!!!

Predsednik 4x4 Lijak:

Franko Špacapan lr