Podelitev nagrad za DP 2012

V soboto 19.1.2013 je na prelazu Črnivec nad Kamnikom potekala zaključna prireditev, podelitev pokalov za DP Slovenije v off roadu 2012. Letos je prireditev organiziralo off road društvo Panther iz Kamnika.

Podelitev se je pričela ob 18h, zbrane so nagovorili: predsednik off road kluba Panther Branimir Prezelj, predsednik off road zveze Slovenije Ivo Gregorič in župan mestne občine Kamnik Marjan Šarec.

Po govoru vseh pomembnih ljudi je sledila podelitev, po podelitvi pa večerja in zabava ob glasbi.

Sezona 2012 je bila za klub 4x4 Lijak ena naj uspešnejših v zadnjih letih na Primorsko smo odnesli 10 pokalov. V spretnostni vožnji so zasedli naslednja mesta: Domen Kogovšek 2 mesto, Bojan Špacapan 3 mesto, Igor Nikolič 6 mesto, Tadej Špacapan 8 mesto in Klemen Svetlik 14 mesto. V soft trialu so naši člani osvojili prva štiri mesta. Državni prvak je postal Bojan Špacapan, drugo mesto je zasedel Domen Kogovšek, tretje pa je pripadlo Igorju Nikoliču, četrto Tadeju Špacapanu in šesto Tomažu Kogovšku. V najtežji preizkušnji je posadka Vončina – Erjavec dosegla tretje mesto, posadka Krkoč – Krkoč pa zasedla 6 mesto. Kot klub smo v skupnem seštevku spretnostne vožnje in soft triala dosegli v obeh disciplinah prvo mesto. V hard trialu pa skupno drugo mesto.

Klub čestita vsem tekmovalcem, ki so zastopali klub v državnem prvenstvu in dosegli odlične rezultate.

Želimo si še veliko takšnih uspehov tudi v prihodnosti.

Galerija slik

Pripravil: Tadej Špacapan