DP Extrem team 2011

V soboto 28. in nedeljo 29. maja 2011 je offroad klub Extrem team organiziral tekmovanje v spretnostni vožnji in hard trialu za državno prvenstvo Slovenije.

V soboto je potekala spretnostna vožnja, kjer je društvo 4x4 Lijak zastopali Bojan Špacapan, Joško Špacapan, Klemen Svetlik in Domen Kogovšek. Prvi je na progo zapeljal Klemen Svetlik in je že v prvem krogu prikazal atraktivni vložek na koncu je zasedel 11. mesto Drugi je vozil Bojan Špacapan, ki pa je kljub dobremu času podrl količek in tako na koncu zasedel 8. mesto. Joško Špacapan, ki spada že med veterane je z enako napako kot Bojan Špacapan končal na 6. Mestu. Kot zadnji je vozil Domen Kogovšek ki se je od naših članov odrezal najbolje in končal na 5. Mestu.

V nedeljo so prišli na svoj račun tekmovalci hard triala, ki so vozili dvakrat po tri ure na krožni progi. Naše društvo sta zastopala Rok Erjavec in Erik Vončina imela sta kar nekaj težav z vozilom, tako da sta večino dirke popravljala vozilo in na koncu sta končala na 10. mestu.

Klub 4x4 Lijak čestita našim članom za uspešne rezultate na tekmovanju in jim zaželi veliko uspehov v nadaljevanju tekmovanj. Organizatorju tekmovanja Extrem teamu se zahvaljuje za odlično in dobro izpeljano tekmovanje.

Pripravil: Tadej Špacapan

Galerija slik