DP Koper 2009

V soboto 13.06.09 in nedeljo 14.06.09 je Off Road Club Obala organiziralo tekmovanje za državno prvenstvo v off roadu. Tekmovalci so tekmovali v treh kategorijah: spretnostni vožnji, soft trial-u in hard trial-u.

V soboto se je tekmovanje začelo s spretnostno vožnjo, nadaljevalo soft trialom in nazadnje pa še z najtežjo skupino hard trial. Kljub vročini, ki je zaznamovala oba dneva se je tekmovanja udeležilo veliko tekmovalcev, še več pa gledalcev. Vrhunec dogajanja po končanem tekmovanju je bila zabava, ki se je nadaljevala do poznih jutranjih ur.

V nedeljo, kljub naporni noči se je tekmovanje pričelo že zjutraj. Tekmovalci so starali v nasprotnem vrstnem redu kot v soboto. Na koncu tekmovanja je sledila še podelitev pokalov in nagrad najboljšim tekmovalcem. Naše društvo je zastopal trenutno najboljši član Bojan Špacapan, ki je nastopil v spretnostni vožnji A in soft trial-u A in osvojil 4. mesto in 7. mesto, kar je pohvale vredno. Omeniti velja še novinca med tekmovalci Boštjana Blažiča, sicer simpatizerja društva 4x4 Lijak, ki je v kategoriji spretnostna vožnja C osvojil odlično 2. mesto.

Društvo 4x4 Lijak čestita organizatorju tekmovanja za dobro organizirano tekmo in zabavo. Se vidimo naslednje leto.

Pripravil: Tadej Špacapan

Galerija slik