DP ARO Trnje 2011

V soboto 09.04. 2011 je Off Road Club ARO Trnje v Dobrovnik organiziral prvo letošnje tekmovanje za državno prvenstvo v off roadu. Tekmovalci so tekmovali v spretnostni vožnji in soft trialu.

Pred začetkom tekmovanja sta zbrane pozdravila župana občin Črenšovci in Dobrovnik. Sledil je  nagovor predsednika kluba ARO Trnje Jožeta Sarjša ter predsednika ORZS Iva Gregoriča. Tekmovanje se je začelo s spretnostno vožnjo in nadaljevalo s soft trialom. Ob progi se je nabralo veliko tekmovalcev, k temu je botroval tudi lep sončen dan. Po končanem tekmovanju je sledila še podelitev.

Tekmovanje se je pričelo dopoldan, kjer so naš klub zastopali Bojan Špacapan, Joško Špacapan, Klemen Svetlik in Domen Kogovšek. Prvi je na progo zapeljal Joško Špacapan in se v spretnostni vožnji peljal zelo dobro, v drugem delu je rezultat se izboljšal in na koncu zasedel 3. mesto. Bojan Špacapan je obe vožnji odpeljal brez napak in zmagal. Klemen Svetlik je v drugi vožnji naredi napako in končal na še vedno dobrem 4. mestu. Kot zadnji je nastopil Domen Kogovšek in z drugo vožnjo, opravil odlično saj je za skoraj 10 sekund izboljšal čas prve vožnje in zasedel 2. mesto. V soft trialu so se odrezali malce slabše a še vedno dobro: Bojan Špacapan 5. mesto, Joško Špacapan 8. mesto, Klemen Svetlik 10. Mesto in Domen Kogovšek 15. mesto.

Društvo 4x4 Lijak čestita našim tekmovalcem za lep ekipni uspeh v spretnostno vožnji in veliko uspehov na naslednjih dirkah. Pohvalit je treba tudi organizatorja za dobro izpeljano dirko.

Pripravil: Tadej Špacapan

Galerija slik

Sponzor: